Intimidările n-au avut efect. Bătăușul salvamontistei de la Straja rămâne în arest

0
105

Interlopul de 33 de ani din Lupeni care a bătut o tânără salvamontistă în Straja, dar și doi angajați ai unui club din stațiune, rămâne în celula de arest chiar dacă Miruna Inel a renunțat la acuzații.

 

Judecătorii de la Petroșani au decis vineri, în ședință secretă, că individul reprezintă pericol social și nu poate fi cercetat sub o altă măsură mai permisivă. Sorin Constantin Palesică a anunțat că va contesta decizia, însă cel puțin până luni va rămâne în arestul IPJ Gorj, pentru că procedura de transfer a dosarului de judecată către instanța superioară, respectiv Tribunalul Hunedoara durează 48 de ore.

Motivarea magistraților din Petroșani, cu privire la decizia de a-l ține după gratii pe interlop, urmează să fie dată publicității în următoarele zile.

 

Cel puțin una dintre părțile vătămate nu ar fi renunțat la acuzații iar judecătorii ar fi luat în calcul și faptul că Palesică este recidivist și eliberat condiționat. Judecătorul de cameră prelimiară nu a putut confirma dacă Miruna Inel, tânăra bătută de Palesică, a renunțat la acuzații dat fiind faptul că ședința de judecată în acestă fază este secretă.

 

Surse judiciare spun că tânăra ar fi ajuns la o împăcare cu individul, însă acest lucru nu l-a ajutat prea mult.

 

(Sursa: Libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProfesoară din Dorohoi, bătută de mama unui elev. Motivul: i-a dat note prea mici copilului
Articolul următorAtac cu rachetă la o bază militară din Kandahar, în care se află și români
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments