Tâlharul adolescentei din Alexandru cel Bun a fost prins

0
204

Tâlharul care a băgat, miercuri, o adolescentă în spital, a fost prins de polițiștii ieșeni. Oamenii legii l-au identificat pe individ după ce au fost alertați de martori la numărul unic de urgență, 112.

 

Suspectul în cazul tâlhăriei comisă cu violență, în cartierul Alexandru cel Bun, Florin A., are 18 ani și este originar din comuna Comarna, județul Iași. El a fost identificat și prins în localitatea de domiciliu, în urma unei acțiuni complexe organizată de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și ai Secției 5 Poliție Rurală Răducăneni. În momentul de față, suspectul se află la audieri, fiind reținut pe bază de ordonanță sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Astăzi, el va fi prezentat procurorilor.

 

Miercuri, în jurul orei 20.00, o adolescentă din cartierul ieșean Alexandru cel Bun a fost bătută crunt și deposedată de telefonul mobil. În urma incidentului, fata de numai 15 ani a ajuns în stare gravă la spital  cu un traumatism cranio-cerebral și fractură de piramidă nazală. 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments