Conferințele BiblioZen: „Excelența individuală prin programarea neurolingvistică”

0
81

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” – OMNOCON, invită publicul interesat duminică, 13 martie 2016, începând cu orele 12.00, la conferința „Excelența individuală prin programarea neurolingvistică”, susținută de Paula Drosescu, coach NLP.

 

„Reușita sau nereușita noastră este strâns corelată cu ceea ce credem: dacă credem că vom reuși, ne vom mobiliza și vom face tot ce este posibil pentru a ajunge la rezultat; dacă nu credem că suntem capabili de ceva, nici gradul de mobilizare/implicare nu conduce spre un rezultat.

Credințele care ne conduc viața se formează pe baza informațiilor pe care le receptăm de când suntem în această lume. De unele dintre credințele pe care le avem nici măcar nu mai suntem conștienți, acționăm automat și consecințele acestui comportament ne nemulțumesc, uneori. Auto-observarea și scoaterea la suprafață a modului în care gândim, identifică credințele limitative pe care le avem.” (Paula Drosescu)

 

„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a treia ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Preşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

 

Vă aşteptăm duminică, 13 martie 2016, începând cu orele 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

 

Participarea este gratuită. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi formularul online disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1lG4lT3SALyQn07tzvpvqGucghz3e1bUXGy1xxxgTL3A/viewform     

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments