TERIBIL! Cadavre dizolvate parţial în acid, descoperite în Mexic

0
106

Valul de violenţe continuă să lovească Mexicul. În cel mai recent caz, în 10 butoaie cu acid au fost descoperite bucăţi din cadavrele mai multor persoane.

 

Rămăşiţele parţial dizolvate ale mai multor persoane au fost descoperite în mai multe butoaie pline cu acid în statul mexican central Puebla.

În San Andrés Calpan, autorităţile locale au găsit la sfârşitul săptămânii trecute 10 butoaie cu acid în care se aflau 9 saci cu rămăşiţe umane mutilate.

„Este foarte probabil să fie vorba de mai mult de trei persoane şi trebuie să studiem în continuare conţinutul sacilor”, a declarat sâmbătă o sursă din biroul procurorului de stat.

Trei oase pelviene masculine au fost identificate până acum, dintre care unul aparţine unei persoane în vârstă de aproximativ 50 de ani, a adăugat sursa.

Conform unei declaraţii oficiale, trupurile au probabil legătură cu un incident care a avut loc în municipalitatea învecinată Cuautlancingo.

La începutul săptămânii trecute, mai mulţi bărbaţi înarmaţi au năvălit în timpul unei lupte ilegale cu cocoşi şi au răpit câteva persoane.

Până acum a fost raportată dispariţia a patru persoane răpite, deşi poliţia consideră că numărul actual al dispăruţilor este de fapt mai mare.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments