Deputatul Cristina Nichita a premiat femeile din regiunea de NORD-EST a ţării

0
164

Gala Modele Feminine, ediţia a IV-a, eveniment iniţiat de deputatul Cristina Nichita,a fost un succes peste aşteptări. Într-o atmosferă de poveste, aseară, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, peste 750 de persoane s-au reunit pentru a sărbători împreună Femeia; nu imaginea stereotipă a femeii felicitate de 8 Martie, ci icoana femeii anonime de lângă noi, cea care ne luminează copilăria şi tinereţea şi pe care o păstrăm în suflet pentru totdeauna. 

 

 Seara a fost presărată cu momente deosebite: Beatrice Rancea, alături de baletul Operei Naţionale Române din Iaşi a oferit, cu măiestria cu care ne-a obişnuit,  momente unice de coregrafie de caracter. Adrian Naidin, printr-un recital impresionant, a emoţionat întregul public prin interpretarea sa vibrantă a melosului său specific cu care a cucerit o ţară întreagă. George Hojbotă, inspirându-se din feeria shakespeariană „Visul unei nopţi de vară”, a semnat o colecţie de poveste, deschizând porţile de vis ale frumuseţii feminine.

 

Printre cele mai emoţionante momente, au fost, desigur,  premierile doamnelor şi domnişoarelor care, emoţionate şi surprinse, au rostit cuvinte de o
căldură şi de o sinceritate cuceritoare. Laureatele ediţiei din acest an au fost: Laura Codrina Ioniţă (Mamă), Maria Stamatin (Sănătate), Mihaela Cornelia Fiscutean (Educație), Amelia Iuliana Fădor (Implicare socială), Angela Paveliuc Olariu (Seniorat), Daniela Şuteu (Universitaria), Genoveva Cojocaru (Antreprenoriat), Ştefana Agop (Minoritate), Raluca Zaharia (Artă/Cultură), Irina Păcurariu (Jurnalism). Premii speciale: Bianca Alexandra Spînu (Forţă spirituală), Emilia Arcan (Femeia Politician) şi Laura Cosoi (Ambasadoare de Iaşi). 

 

 

 

 „Vă mulţumesc tuturor pentru această seară de poveste. Gala Modele Feminine este darul meu pentru femei, este modul meu de a arăta că apreciez nespus femeile care demonstrează că pot deveni modele pentru întreaga societate. Am premiat doamnele şi domnişoarele din imediata noastră apropiere, indiferent de vârstă sau de condiţia socială. Vreau să le încurajez să se implice cât mai mult în activităţile comunităţii, din toate punctele de vedere: social, politic, filantropic”. Cu aceaste cuvinte a încheiat seara memorabilă, Cristina Nichita, iniţiatoarea Galei Modele Feminine.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCartea „Frânturi de Suflet”, realizată de pacienții Institutului „Socola”, lansată la Târgul de Carte LIBREX 2016
Articolul următorInvenţii românesti premiate la Istanbul Invention Fair ISIF 2016
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments