Cum sunt româncele în pat, în funcţie de zona geografică. Moldovencele, cele mai pasionale

0
2060
FOTO: kanald.ro
Poză simbol
Ştiai că sexualitatea este influenţată de originea pe care o ai? Se spune că moldovencele sunt cele mai pasionale femei în dormitor, dar şi celelalte au punctele lor forte. Aşadar, vorbeşte-ne despre zona ţării în care te-ai născut ca să-ţi spunem cum te comporţi în pat. Află cum sunt femeile în pat, în funcţie de originea lor.

Moldovencele sunt recunoscute pentru pasiunea de care dau dovadă, scrie divahair.ro. Ele ştiu cum să îi cucerească pe bărbaţi şi cum să îi satisfacă în pat. Puţini reprezentanţi ai sexului puternic s-au plâns de abilităţile erotice ale femeilor născute în această zonă a ţării. Cuvântul „monotonie” nu există atunci când o moldoveancă intra în acţiune. Ea ştie foarte bine cum să condimenteze un act erotic. Având în vedere că femeile din Moldova sunt comunicative şi amuzante, se pricep să îşi exprime fanteziile. Ele oferă multe, însă se aşteaptă şi să primească atenţie în dormitor, altfel partenerul lor va fi certat cu patimă.

Oltencele sunt îndrăzneţe
Femeile din Oltenia au o personalitate puternică în pat, reuşind să îi intimideze pe bărbaţi cu uşurinţă. Ele sunt pretenţioase şi aşteaptă multe de la partenerul lor. Vai de cel care nu se ridică la nivelul aşteptărilor! Poate că în restul timpului îşi doresc ca partenerii lor să fie iuţi în treabă, însă în dormitor nu se supără deloc dacă actul sexual durează mai mult timp. Nu mai este o surpriză pentru nimeni că femeile din această zonă a României ştiu să se distreze. Ele urăsc monotonia, aşa că nu refuza experienţele noi. Dimpotrivă, apreciază bărbaţii care vin cu idei noi, aşa că partenerul lor trebuie să le surprindă mereu şi să ţină pasul cu ele.

Ardelencele îşi domina bărbaţii în pat
Femeile din Ardeal se implica întotdeauna sentimental atunci când vine vorba despre viaţa sexuală. Ele nu sunt adeptele aventurilor de o noapte, ci îşi doresc relaţii serioase. Ele stau bine la capitolul încredere în sine, aşa că nu se lasa stăpânite de complexe în pat, ci trăiesc clipa fără limite fizice sau psihice. Cei care cunosc cel puţin o femeie ardeleanca ştiu că perfecţionismul se număra printre caracteristicile personalităţii ei. Ardelencelor nu le place să îşi lase bărbaţii nesatisfăcuţi, ci sunt în stare de orice pentru a-şi apăra ceea ce este al lor. Mai mult de atât, au momente în care îşi domina iubiţii în pat, însă ei nu se pot plânge de nimic în acest caz.

Muntencele sunt deschise la minte
Despre muntence se spune că sunt femei deschise atunci când vine vorba despre activităţi erotice. Ele nu au inhibiţii în pat şi chiar dacă au fost mai timide la începutul vieţii sexuale, reuşesc cu uşurinţă să treacă peste ideile avute în trecut. Poate că dorinţele sexuale pe care le au oferă impresia că sunt mereu dornice de aventuri, însă muntencele sunt femei fidele, aşa că nici vorbă de relaţii fără viitor. Ele lupta pentru relaţia pe care o au, fiind dispuse să facă tot felul de compromisuri pentru a-şi satisface bărbatul. Spre exemplu, îi vor îndeplini anumite fantezii erotice fără să se gândească prea mult că nu sunt încântate în mod special de ceea ce urmează să facă.

Bănăţencele se lasă greu cucerite
Femeile din Banat nu sunt atât de îndrăzneţe la capitolul sex ca celelalte femei din România. Ele nu obişnuiesc să facă primul pas, ci aşteaptă să fie cucerite de bărbaţi. Pentru ele este o mândrie că bărbatul să muncească pentru a le atrage atenţia. Însă cel care dă dovadă de răbdare şi perseverenţa va fi răsplătit pe măsură aşteptărilor, aşa că nu va regreta ulterior nicio clipă munca de lămurire. De asemenea, bănăţencele sunt atrase de jocurile erotice care implică vânarea partenerei. Cu cât se simt mai dorite de către partener, cu atât sunt dispuse să se implice mai mult într-un act sexual.

 

 

(Sursa: divahair.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSpitalul Regional, secretul scandalului: taxe, impozite, vânzări de terenuri
Articolul următorCazul Lactate Brădet. Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin: „Mi-aș fi dat demisia”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments