Asistent SMURD, mort la doar 33 de ani: “Este trist când salvatorii nu pot fi salvaţi!"

0
194

Szasz Robert Szabolcs, un tânăr din echipa SMURD Târgu Mureş, a murit la doar 33 de ani.

Vineri seara, tânărul a făcut stop cardiorespirator, iar colegii săi nu l-au putut salva, chiar dacă l-au resuscitat, arată România TV.

 

Raed Arafat a transmis, sâmbătă, pe Facebook, un mesaj de condoleanţe pentru tânărul care a salvat sute de vieţi.

„Am aflat cu mare tristeţe faptul că am pierdut unul dintre cei mai dedicaţi oameni cu care am lucrat în SMURD Târgu Mureş. Szabi a devenit voluntar la SMURD când avea doar 14 ani. A studiat şi a devenit asistent medical rămânând alături de noi în continuare. În această seară, doar la vârsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac şi în pofida încercărilor colegilor din Târgu Mureş de a-l salva, din păcate Szabi ne-a părăsit!

Nu am cuvinte să descriu ce simt şi ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Să-l odihnească Dumnezeu şi condoleanţele mele familiei, prietenilor şi colegilor lui. Sunt convins că el nu va fi uitat niciodată! Este trist când salvatorii nu pot fi salvaţi!”, a transmis Arafat.

În semn de respect pentru Szasz Robert Szabolcs, care lucra periodic şi în Irak, colegii i-au publicat pe Leaders.ro povestea vieţii, încă de când a devenit voluntar al SMURD.

„Într-o zi de martie, inima uriaşă a lui Robert a cedat. Poate că până la urmă a avut dreptate, el nu a fost un erou. Dar a fost un om cum sunt puţini, de neuitat pentru cei care l-au cunoscut. Şi ştim cum ar mai zâmbi că spunem unui suflet neliniştit că al lui: ‘Odihneste-te în pace!'”, au încheiat aceştia.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments