VIDEO. S-au săturat! Peste 1.200 de ieşeni au cerut municipalităţii reabilitarea Drumului Hoţilor

0
91

Sătui să-şi strice maşinile în sutele de gropi de pe Drumul Hoţilor, zeci de şoferi din Iaşi au protestat chiar în stradă. Şi-au oprit maşinile şi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de starea jalnică în care a ajuns drumul.

 

Cetăţenii de pe strada Trei fântâni din municipiul Iaşi, cunoscută sub numele de Drumul Hoţilor, au depus, astăzi, la Primărie o solicitare pentru modernizarea arterei.

 

Şoseaua face legătura între staţia de cale ferată din Bucium, localitatea Tomeşti şi punctul de trecere a frontierei Albiţa.

 

 

Iniţiatorul petiţiei a declarat  că documentul are girul a 400 de cetăţeni din zonă, iar în varianta online are 800 de semnături.

 

Strada a fost preluată, în 2008, de Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România pentru ca pe infrastructura acesteia să se construiască  o porțiune din șoseaua de centură a Iașului.

Primarul interimar, Mihai Chirica, a declarat că au fost solicitate fonduri la Guvern în ultimii doi ani, dar deocamdată investiția nu beneficiază de finanțare.

 

(Sursa: Iaşi TV Life)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBacterie extrem de periculoasă, la Spitalul Judeţean Suceava. Doi nou-născuţi au murit la scurt timp după naştere
Articolul următorCulmea spaimei de controale. Pacienţii din Vaslui nu au voie să se mişte în pat pentru a nu şifona cearşafurile
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments