Momente de groază, la Ţigănaşi: un adolescent şi bunica sa, înjunghiaţi de un bărbat mascat

0
268

Caz şocant petrecut în comuna Ţigănaşi din judeţul Iaşi. Un băiat de 15 ani şi bunica acestuia, de 55 de ani au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi de un bărbat mascat.

 

Rudele bănuiesc că ar fi vorba de o răzbunare, după ce băiatul s-ar fi certat cu un alt sătean. Până acum făptaşul nu a fost identificat. Când va fi prins, va fi acuzat de tentativă de omor.

 

Incidentul a avut loc marţi, după căderea serii. Rudele povestesc că băiatul fusese plecat în sat, iar la întoarcere a rugat mai mulţi colegi să-l însoţească până în faţa casei. La câteva ore, spun oamenii, s-au auzit mai multe zgomote afară, iar când copilul a ieşit să vadă despre ce este vorba, un bărbat, cu masca pe cap a sărit pe el şi l-a înjunghiat de mai multe ori.

Alertată de ţipetele băiatului, bunica acestuia a venit să-i sară în ajutor, însă individul a înjunghiat-o şi pe ea. Femeia a mai avut puterea să sune rudele care au alertat poliţia. Băiatul şi bunica acestuia au fost transportaţi la spital, iar acum se află în stare stabilă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi care a deschis un dosar penal pentru tentativa de omor.

 

(Sursa: Ştirile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Autocar răsturnat la intrarea în Paşcani. Şapte persoane, printre care doi francezi, au ajuns la spital cu traumatisme
Articolul următorSerena, prea greu de bătut. Simona Halep se opreşte în sferturi, la Indian Wells
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments