Bărbat din Hunedoara, reţinut după ce a făcut exhibiţionism de natură sexuală în faţa unor eleve

0
113
FOTO: adevarul.ro
Poză simbol
Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat de fapte de exhibiţionism şi de natură sexuală explicită în faţa unor eleve, tinerele fiind abordate atunci când mergeau sau veneau de la şcoală, a informat joi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

 

Ancheta a arătat că în ultimul an individul a recurs la mimarea unor acte sexuale în faţa a 40 de tinere fete, eleve de şcoală sau liceu, pe care le pândea în diverse locuri. Cercetările poliţiştilor au început după ce împotriva bărbatului două eleve de 16 ani au depus o plângere în care au sesizat faptul că în timp ce se deplasau prin curtea exterioară a stadionului din Hunedoara, un individ a mimat în faţa lor acte de natură sexuală.

 

„În urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii au mai stabilit că alte 38 de eleve, din clasele VII – XII, (…) au fost abordate de către suspect în diferite locuri publice, în timp ce se deplasau înspre sau dinspre şcoală”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES.

Pe numele suspectului poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. 

 

 

(Sursa: dcnews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPSD îşi anunţă vineri candidaţii la Capitală
Articolul următorO nouă numire în Guvernul Cioloș
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments