Patru autobuze ISUZU nou-nouţe reînnoiesc parcul auto al RATP Iaşi

0
1266

Câştigătorul licitaţiei pentru primul lot de patru autobuze noi destinate transportului public local a fost desemnat SC Anadolu Automobil Rom SRL Ilfov. Firma a depus cea mai mică ofertă din punct de vedere financiar.

 

Autobuzele care vor circula la Iaşi vor fi model Isuzu, acestea fiind primele mijloace de transport public noi aduse la Iaşi după aproape 10 ani în care municipalitatea a cumpărat doar mijloace de transport în comun second-hand.

 

 

Ofertele depuse în cadrul licitaţiei au fost: SC Anadolu Automobil Rom SRL Ilfov (2.813.622 lei, fără TVA), SC BMC Truck&Bus SA Ilfov (2.884.416,36 lei, fără TVA) şi SC Briari’s IND SA Dolj (3.064.000 lei, fără TVA).

 

SC Anadolu Automobil Rom SRL este administrată de omul de afaceri turc Huseyin Aykol. Firma nu a mai vândut până acum modelul de autobuz cu care a câştigat licitaţia de la Iaşi. Acesta va avea o lungime de 12 metri şiA podea joasă, aşa cum este prevăzut în caietul de sarcini.

 

Pe lângă preţul de bază al autobuzelor, firma câştigătoare are obligaţia de a instala echipamentul electronic şi de ticketing care ajung la circa 15.000 euro pentru fiecare autobuz.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTemut interlop din Timişoara, prins în Italia. Este condamnat la 6 ani şi 8 luni de puşcărie în ţară
Articolul următorVIDEO ŞOC. Femeie incendiată din greşeală de un barman neatent
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments