UPDATE. Şi-a ameninţat părinţii că-i omoară, apoi s-a aruncat de la etaj

0
102

UPDATE

„Dimineaţa, la ora 6:00, un bărbat de 29 de ani a căzut de la etajul al doilea, în cap, pe fondul unui conflict cu părinţii şi, posibil, din cauză că s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe halucinogene. Victima s-a ales cu politraumă cu şoc hemoragic, traumatism ceanio-cerebral sever, fracturi costale multiple, ruptură de splină. A intrat în stop cardio-respirator în timpul investigaţiilor şi a decedat, cazul fiind preluat de poliţie şi de Medicina Legală”, spun medicii care au intervenit la locul incidentului.

 
Un tânăr din Iaşi a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etaj după o ceartă cu părinţii, informează BZI.ro.

 

Bărbatul în jur de 30 de ani se numeşte Alexandru Enache şi, după ce s-a certat cu părinţii, a încercat să-şi pună capăt zilelor.

 

Din declaraţiile martorilor, ieşeanul s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc din strada Cerna:

“Tânărul ţipa la părinţi că-i omoară. S-au auzit şi lucruri trântite prin casă. La un moment dat a ieşit la geam şi striga dacă nu-l vede nimeni ce vrea să facă. La câteva secunde s-a auzit o bubuitură. Până acum nu au mai fost certuri în familia lor, e prima dată când auzim aşa ceva”, a spus un vecin.

 

Conflictul bărbatului cu părinţii săi a fost unul violent. Tatăl acestuia, în vârstă de 57 ani, s-a ales cu nasul spart şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe şi un echipaj de terapie intensivă de la SMURD. Medicii de pe ambulanţă l-au stabilizat pe tânărul de 30 ani, după care sinucigaşul a fost transportat la spital pentru un control medical amănunţit.

 

(Sursa: bzi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments