Cristian Cioaca aduce acuze procurorilor. Ce scrisoare a trimis din spatele gratiilor

0
88

Intr-o scrisoare trimisa unui reporter „ring„de Cristian Cioacă, acesta ii acuza pe procurori ca au copiat parti din rechizitoriul sau in alt rechizitoriu.

Incepe o saptamana decisiva pentru procesul „Cioaca-Elodia”. Luni, la Curtea de Apel Pitesti, sunt asteptati in instanta, pentru a fi audiati, cei mai importanti martori ai cazului: vecinii de sub apartamentul familiei Cioaca, secretara Elodiei, bona acesteia (daca vine din Italia) si sepepistul Dan Zabara (daca vine din misiune).

Iar miercuri, aceeasi instanta, in sedinta secreta va proceda la vizionarea/cercetarea judecatoreasca a doua probe-cheie: filmarea lui Cioaca in uniforma de politist, in ziua dinaintea disparitiei Elodiei (in noaptea presupusei/asa-zisei crime) si controversatul… „covor din rapa”.

Dincolo de toate acestea, in exclusivitate pentru „ring„, intr-o scrisoare lunga, trimisa din puscarie, Cioaca dezvaluie, punctual, ce crede el despre obiectele din rapa (presupuse ”corpuri delicte”) precum si despre modul de lucru/de ”operare” al achetatorilor.

Cea mai interesanta observatie a lui Cioaca este la sfarsitul scrisorii. Un sfarsit in care el, pur si simplu, ii acuza pe procurori ca ar fi copiat parti din rechizitorul Elodiei in… alt rechizitoriu.

„Lipsa unei anchete impartiale, efectuata in mod profesionist si legal, precum si manipularea opiniei publice prin inducerea ideii vinovatiei mele au dus la arestarea preventiva si la trimiterea in judecata printr-un rechizitoriu care este luat ca model, fragmente din el regasindu-se mot-a-mot in alt rechizitoriu (rechizitoriu Tutuianu C.N., paginile 15, 16, 17), sunt copiate cuvant cu cuvant din rechizitoriul meu. (…) Sa presupunem ca aceleasi «erori» se afla in ambele dosare? Pentru ca dispozitivul ADE, desi este o frauda dovedita, a fost si el folosit”, spune Coaca. Asadar, cu alte cuvinte, Cioaca ii acuza pe procurori de plagiat.

Sursa: (protv)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments