Rănit din Colectiv internat la Spitalul Militar din Bruxelles, externat marţi pentru a face loc răniţilor din atentate

0
119

Unul dintre tinerii răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv a fost externat, marţi, din cauza atentatelor care au avut loc în Bruxelles, pentru a face loc răniţilor. Procedura se va aplica şi în cazul altor trei tineri care sunt internaţi în Spitalul Militar „Regina Astrid”.

Potrivit Mediafax, Silviu Ciocăneli, unul dintre tinerii răniţi la Colectiv internaţi la spitalul belgian, a fost externat în cursul zilei de marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele care au avut loc la Bruxelles, şi dus la hotel cu ambulanţa, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internaţi, transmite Adevărul.

 

„Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple aşa”, a explicat şi doctorul Raed Arafat, potrivit sursei citate.

În Spitalul Miliar ‘Regina Astrid” sunt internate şase persoane: Raluca Chiţiga, Popovici Pavlos, Ciocăneli Silviu Mihail, Bogdan Moleşag, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAvionul Tarom s-a ÎNTORS GOL la Bucureşti. Români abandonați pe aeroportul din Amsterdam
Articolul următorVIDEO. Atentatele din Bruxelles, motiv de propagandă a pro-rușilor din Moldova. Scrisoare pentru Klaus Iohannis
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments