Patru români, răniţi în atentatele de la Bruxelles. Telefoane puse la dispoziţie de Ambasada României

0
69

Patru cetăţeni români au fost răniţi în atentatele de ieri de la Bruxelles, anunţă MAE. În România, nivelul de alertă teroristă este menţinut la albastru – precaut. Jandarmeria a decis însă sporirea dispozitivului de pază pentru obiectivele diplomatice şi aeroporturi. O evaluare a situaţiei va avea loc astăzi, în cadrul unei şedinţe a comisiei parlamentare permanente de control a activităţii SRI. 

 

Ministerul Afacerilor Externe mai precizează că, inclusiv prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, este în legătură permanentă cu autorităţile locale şi epune în continuare toate eforturile pentru a verifica dacă printre persoanele afectate se află şi alţi cetăţeni români şi este pregătit să acorde asistenţa consulară necesară.

 

MAE a pus la dispoziția cetățenilor români precum şi rudelor acestora următoarele contacte telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, precum şi telefonul mobil de urgenţă al secţiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCineva vrea să scape de judecată. Dosarul „Sex cu minore” se întoarce pentru a doua oară la DIICOT
Articolul următorFostul preşedinte al CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influență
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments