S-a născut în cămaşă: un tânăr de 19 ani a supravieţuit atentatelor din Bruxelles, Paris şi Boston

0
129

Un tânăr de 19 ani, rănit în urma atentatului din Bruxelles, a fost martor, de asemenea, la atacul terorist din Paris, dar şi la cel din Boston. Mason se afla la aeroport în momentul exploziilor, fiind rănit şi dus la spital. Tânărul de 19 ani a suferit răni la tendoane şi arsuri de gradul doi şi trei la nivelul feței şi braţelor.

„Este cel de-al treilea atac terorist pentru Mason. Fiul meu a fost la Boston în momentul atentatului de la maraton, dar şi anul trecut, când au avut loc atacurile teroriste din Paris. Trăim într-o lume nesigură şi periculoasă”, a declarat tatăl lui Mason pentru ABC News, conform click.ro.

La atentatul din Boston, Mason se afla la un bloc distanţă de linia de sosire în momentul exploziei. El o aştepta pe mama sa, care participa la maraton. Din fericire, amândoi au scăpat nevătămaţi. Adolescentul se afla la Paris, anul trecut, când au avut loc atentatele din capitala franceză. Şi acolo, el a scăpat ca printr-o minune, deşi în zona în care se afla, una dintre explozii s-a simţit.

„Acum, el era foarte aproape de unul dintre terorişti şi a suferit arsuri la faţă şi mâini. Credem că este un tânăr binecuvântat. A supravieţuit la 3 atentate teroriste”, a declarat unul dintre prietenii adolescentului.

 

 

(Sursa: click.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentConcurs pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Penitenciarului Iaşi
Articolul următorRomânia, gata să deschidă o reprezentanță a „Transgaz” la Chișinău
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments