Cel mai „tare” candidat la Primăria Capitalei: Irinel Columbeanu promite căldură gratis şi medicamente ieftine

0
145

În cursa pentru mult râvnita şefie a primăriei Capitalei a mai intrat un personaj celebru. Este vorba despre omul de afaceri Irinel Columbeanu.

 

Deşi a mai candidat, fără succes, şi în 2012 la primăria Capitalei, omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a hotărât să intre din nou în competiţia electorală şi le promite bucureştenilor avantaje serioase.

Pentru alegerile de anul acesta, Irinel Columbeanu – care va candida din partea Partidului Dreptăţii Sociale (PDS) – susţine că îşi va duce mandatul „pe patru fronturi”.

„V-aţi plătit întreţinerea? Nu vi s-a părut cam mare? Deocamdată o înghiţim, dar nu va mai trebui să o înghiţim fiindcă unul dintre obiectivele mele, realizabil, ştiu şi cum, nu o să mă apuc acum să vă explic dumneavoastră, nu pentru că nu o meritaţi, ci cred că meritaţi căldura gratuită, nu explicarea cum se ajunge la acest lucru.

Deţin formula, ca să spun aşa. Nu e vorba de vreo formulă ştiinţifică, ci e vorba de formulă destul de simplă, care nu s-a făcut până acum. Acesta este un obiectiv: căldură gratuită pentru toţi bucureştenii care încă mai sunt racordaţi la sistemul centralizat”, a declarat, pentru Mediafax, Irinel Columbeanu.

Printre obiectivele lui Irinel Columbeanu se numără fluidizarea traficului din Bucureşti, reducerea costurilor la medicamente, sau recuperarea banilor de la marii speculanţi imobiliari.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSubstanţe anabolizante ascunse în lada de scule a unui automarfar
Articolul următorFOTO. Câinele Omu, spaima contrabandiștilor: mii de ţigarete descoperite în rezervorul unui autoturism
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments