Cei mai buni poliţişti din Iaşi au fost recompensaţi. Câinele poliţist SAV a fost şi el remarcat

0
191

Foto: Ziarul de Iaşi

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi a avut loc, astăzi, festivitatea de recompensare a unor poliţişti cu „mulţumiri scrise” şi înmânarea de diplome pentru merite profesionale deosebite.

 

Le-au fost înmânate diplome şi plachete poliţiştilor anului, astfel:

1. Pe linie de siguranţă publică: Agent şef principal de poliţie DĂNILĂ IOAN CRISTIAN, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Urbană Iaşi.

 

2. Pe linia investigării criminalităţii: Inspector principal de poliţie CHELARU ALEXANDRU, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

 

3. Pe linie de suport misiuni şi activităţi: Agent şef adjunct MAHALU VASILE, din cadrul Serviciului Logistic.

 

O plachetă a primit şi colectivul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pentru activitatea desfăşurată în anul 2015.

 

Foto: NewsPascani.com

Câinele poliţist al anului a fost ales câinele poliţist SAV de la Paşcani, care a găsit împreună cu conductorul său agent şef depoliţie, David Iulian, o femeie rătăcită de câteva zile în pădure.

 

De asemenea, a avut loc premierea câştigătorilor concursurilor sportive (fotbal, şah, mini-fotbal, tenis de masă, tenis de picior şi tir sportiv) organizate la nivelul de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

 

Cu această ocazie, șeful I.P.J. Iaşi, chestor de poliţie Scripniciuc Ioan a dat citire mesajului Ministrului Afacerilor Interne şi a Inspectorului General al Poliţiei Române.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments