ALERTĂ cu BOMBĂ la Palatul Național din Chișinău, unde are loc congresul unioniștilor

0
77

Alertă cu bombă în Capitală. Poliția a fost anunțată că un dispozitiv explozibil a fost plasat în incinta Palatului Național.  La fața locului s-a deplasat poliția și geniștii, potrivit publika.md.

 UPDATE 12.10

Alerta cu bombă de la Palatul Național „Nicolae Sulac” este falsă. Cel puțin asta a afirmat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, după verificarea încăperilor auxiliare ale edificiului. Asta chiar dacă sala principală a palatului nu a fost evacuată, acolo având loc un eveniment unionist, potrivit realitatea.md.

 

 

 

Potrivit lui Cavcaliuc, persoana care a alertat poliția este un bărbat, care a sunat la poliție de pe un telefon mobil. Oamenii legii au localizat deja regiunea de unde a fost efectuat apelul însă persoana încă nu a fost reținută. „Investigațiile continuă”, a spus Cavcaliuc.

 

Totodată, președintele Asociației Combatanților de război „Tiras-Tighina”, Anatolie Caraman, care este și unul dintre organizatorii evenimentului, a menționat că se aștepta la un asemenea apel, astfel au verificat în prealabil toate încăperile, iar la intrare oamenii ar fi fost verificați cu detectorul de metale. Potrivit acestuia, apelul ar fi fost efect
uat fie de socialiști, fie de reprezentanții „Partidului Nostru”, care se opun unirii Moldovei cu România.

 

 


 Menționăm că la Palatul Național are loc un congres al unioniștilor, unde se alege componența unui nou Sfat al Ţării, care, potrivit organizatorilor, va avea sarcina să pregătească până în 2018 unirea Republicii Moldova cu România.

 

 

(Sursa: publika.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCulmea: poliţistul-scriitor Marian Godină, amendat pentru depăşirea vitezei legale
Articolul următorViolenţele continuă în Donbas. Doi ofiţeri ucraineni morţi şi mai mulţi răniţi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments