PNL Iaşi pierde un consilier local. Chirica are un vot în plus în legislativul local

0
148

Consilierul local PNL Anghel Ficu a ales să demisioneze din funcţie după scandalul în care a fost implicat de actuala conducere liberală de la organizaţia municipală. Totul a plecat de la faptul că Ficu nu a fost prezent la şedinţa în care s-a votat bugetul municipiului Iaşi.

 

În locul lui Ficu, în cadrul Consiliului Local va ajunge Ecaterina Olaru, asistent medical pensionar, numită din partea PSD, conform protocolului USL, valabil la acea vreme.

”A fost iniţiat un referat privind propunerea de constatare a încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Anghel Ficu şi declararea ca vacant a locului de consilier local. Prin adresa nr. 22310/01.03.2016 domnul Anghel Ficu, consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Iaşi, şi-a depus demisia din această funcţie. Date fiind prevederile legale învederate anterior, propunem să se ia act şi să se constate încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Anghel Ficu, precum şi să se declare vacant locul acestuia în cadrul Consiliului Local”, se arată în proiectul de hotărâre ce va fi analizat de plenul Consiliului Local.

 

 

(Sursa: Iaşi TV Life)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments