Vedetele Media Pro vor închide Sărbătorile Iașului. Sume importante alocate de Primărie pentru spectacolul din această seară

0
92

Sărbătorile Iaşului se vor încheia astăzi un concertul de rock şi muzică latino din faţa Palatului Culturii.
 

Ieşenii şi turiştii veniţi în capitala Moldovei vor putea participa mai întâi la retragerea cu torţe, anunță site-ul Primăriei municipiului Iași. Defilarea militarilor va începe la ora 18.00, torţele urmând să fie duse de la Muzeul Unirii, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi prin faţa Prefecturii.

 

Concertul va începe imediat după retragerea torţelor, după ora 18.00. Scena din faţa Palatului Culturii a fost deja montată, iar probele de sunet s-au făcut de ieri. Spectacolul va fi prezentat de Pavel Bartoş, iar în deschidere vor cânta artişti locali. Concertul va fi susţinut de trupele Mandinga, Cargo, Smiley şi Loredana. Aceştia vor cânta fiecare în jur de 45 de minute.

 

Spectacolul se va încheia cu tradiţionalul foc de artificii care va dura 20 de minute. Ieşenii vor avea parte de un spectacol de peste 55.000 de euro.

 

Primăria a alocat sume importante pentru concertul din această seară. Trupa Cargo va încasa 4.000 de euro, iar Mandinga, 5.000 de euro. Smiley are un onorariu de 7.000 de euro, iar Loredana, vedeta serii, primește 11.000 de euro după spectacolul de Sărbătorile Iaşului.

Primăria a anunțat alocarea a 20.000 de euro pentru spectacolul de lumini şi încă 8.000 de euro pentru amenajarea scenei.

 

Pe toată durata concertului, circulaţia rutieră va fi restricţionată în centrul oraşului. Străzile Palat, Anastasie Panu şi bulevardul Ştefan cel Mare vor fi închise, parţial sau în totalitate pe durata evenimentelor. Poliţiştii vor interzice accesul maşinilor în funcţie de necesităţi.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments