Înfrângere neaşteptată. Simona Halep, eliminată în sferturi, la Miami

0
108

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami, fiind învinsă în trei seturi de elveţianca Timea Bacsinszky, la capătul unui meci în care oboseala şi-a spus cuvântul pentru jucătoarea noastră.

Partida a durat două ore şi jumătate, jucătoarea din Elveţia impunându-se cu 4-6, 6-3, 6-2.

Primul set a fost la discreţia româncei, care a reuşit să preia conducerea repede şi nu părea să aibă probleme în a câştiga meciul, după primul set. În setul al doilea, Bacsinszky a condus cu 3-1 şi nu a mai cedat conducerea, iar Halep a apelat la Darren Cahill.

Australianul părea şi el resemnat cu gândul setului decisiv, în care însă Simona a acuzat din plin oboseala, având câteva momente în care s-a oprit de mai multe ori să-şi tragă răsuflarea. Scorul a devenit rapid 0-4 şi nici Simona, nici antrenorul său nu au părut că găsesc o soluţie.

În cele din urmă, setul al treilea s-a terminat cu un game alb al elveţiencei, care a părut că pune capăt suferinţei jucătoarei noastre.

După această înfrângere, Simona poate să cadă pe locul 6 WTA, depăşită de Victoria Azarenka, dacă jucătoarea din Belarus o va învinge, tot în sferturi, pe britanica Johanna Konta.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentConstantin Adăscăliţei se întoarce în afaceri. Postul său de deputat va fi vacantat
Articolul următorŞeful unui magazin Profi acuză: “Mi-au cerut să vând carne expirată spălată cu detergent şi oţet”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments