Îngrozitor! Soțul, imobilizat la pat, a stat o săptămână lângă soția decedată, fără să poată anunța decesul

0
80

Foto: monitorulbt.ro

Întâmplare terifiantă într-un bloc din municipiul Botoşani. Un fost profesor de sport, imobilizat la pat din cauza unor afecţiuni locomotorii, a stat aproape o săptămână alături de trupul neînsufleţit al soţiei, fără să poată anunţa decesul.

 

 

Autorităţile au intervenit luni la prânz, după ce vecinii, alertaţi că nu i-au mai văzut pe soţii Alexandrina şi Liviu C. şi deranjaţi de mirosul cadaveric care se simţea din apartamentul acestora, au sunat la 112 şi au alertat echipajele de intervenţie, scrie monitorulbt.ro.

 

Pentru că uşa era închisă prin interior, pompierii au intrat prin balcon. „Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit în dormitor, căzut lângă pat, în viaţă, dar soţia acestuia, în vârstă de 72 ani, a fost găsită decedată, pe pat, în aceeaşi încăpere”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Din câte se pare, într-una din zilele trecute, femeii i s-a făcut rău şi s-a întins în pat, unde a decedat. Bărbatul a încercat să ceară ajutor, s-a rostogolit din pat şi s-a târât câţiva metri, dar a rămas întins pe podea, epuizat de efort. Fără copii şi fără rude care să-l viziteze, el a zăcut acolo zile în șir.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments