Viorel Blăjuţ: „Am decis să candidez la funcţia de primar al Iaşului!”

0
83

Deputatul independent Viorel Blăjuţ şi-a anunţat oficial înscrierea în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Iaşi.

 

„Am fost întotdeauna un om puternic implicat în comunitate. De aceea, cunosc foarte bine situația dramatică în care se află Iașul, un oraș adus pe marginea prăpastiei de o administrație locală ineficientă, opacă și lipsită de viziune. A venit vremea să salvăm Iașul!

 

Prin urmare, am decis să candidez la funcția de primar al Iașului! Mulțumesc miilor de ieșeni ce au răspuns chestionarului care îi invită să participe la elaborarea unui plan pentru Iași. De aici voi porni în alcătuirea programului nostru electoral! Menționez că procesul de consultare populară continuă, așa că aștept toate propunerile dumneavoastră. Vă asigur că sunt decis să utilizez opiniile primite pentru a obține cea mai bună formă administrativă pentru orașul nostru.

 

Ca deputat independent, aflat în opoziție, m-am luptat pentru toate proiectele municipiului nostru, indiferent din partea cărui partid veneau. Am fost mereu de partea comunității. Sunt sigur că doar împreună, noi, cei care dorim binele orașului, putem readuce Iașul acolo unde merită! Să facem din Iași un oraș prosper!”, a declarat deputat Independent de Iași Viorel Blăjuț

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments