Premier League, la un pas de implozie. Fotbalişti de la marile cluburi engleze, suspecţi de dopaj

0
69

Săptămânalul englez The Sunday Times face dezvăluiri şocante despre lumea sportului.

 

Ziarul care a scris în ultimul an despre mai multe scandaluri de dopaj prezintă astăzi declaraţii, obţinute după o investigaţie sub acoperire, ale medicului Mark Bonar, suspectat că e implicat în lumea dopajului.

 

Fără să ştie că face obiectul unei anchete jurnalistice, Bonar a afirmat că are o listă de „clienţi secreţi”, de peste 150 de nume, printre care se numără fotbalişti de top din Premier League, de la Arsenal, Chelsea şi Leicester City, liderul surprinzător din Anglia.

 

Jurnaliştii britanici au ţinut însă să precizeze că nu au încă vreo dovadă concretă că jucătorii au fost trataţi de Bonar, în afară de afirmaţiile medicului care îşi desfăşoară activitatea în Londra, şi nici nu oferă numele vreunui fotbalist, notează Mediafax.

 

Bonar, care a fost filmat cu camera ascunsă, vorbeşte despre „colaborări” din întreaga lume a sportului, printre care se numără un internaţional englez de cricket, ciclişti britanici care au evoluat în Turul Franţei, un campion britanic la box, jucători de tenis sau practicanţi ai artelor marţiale.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments