„Pensula unui copil în sprijinul altor copii”. Episodul 2: „Lecţia de pictură cu David”

0
144

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi în parteneriat cu artistul plastic David Alexandru-10 ani, Iași şi Star Of Hope România organizează episodul numărul 2 din  evenimentul foileton intitulat „Pensula unui copil în sprijinul altor copii”.

 

Episodul 2 al acestui foileton  se va numi „Lecţia de pictură cu David” , lecţie unde se va desena în creion. Evenimentul se va desfășura în data de 09 aprilie 2016, în Palas Mall, etajul 1, în zona Cărturești, în intervalul orar 13-16.

 

Pe parcursul celor  3 ore , David îi va învăţa pe copii să deseneze în creion pe parcursul a 2 ore iar o oră va fi dedicată muzicii şi momentelor de relaxare, alături de prieteni ai lui David, care au dorit să îi fie alături , să cânte și să danseze pentru toţi cei prezenţi, mari şi mici. 

 

David va oferi, contra sumei de 30 lei/copil, lecții de pictură pentru un număr de maxim 20 de copii/eveniment  iar fondurile obținute astfel le va dona integral copiilor cu dizabilități din Iași care fac terapie la Centrul din Iași al Fundației Star of Hope România.

 

David a participat şi la evenimentul organizat de ANCAAR Iaşi în data de 03 aprilie 2016, intitulat „Armonii Albastre-Arată că îţi pasă” şi a donat 3 tablouri ale sale în care albastrul, culoarea simbol pentru autism, era culoarea predominantă , tablouri care au fost licitate , sumele obţinute urmând să fie folosite în beneficiul persoanelor cu autism, adulţi şi copii din Iaşi şi de asemeni a oferit unul din tablourile sale cu mult albastru , actriţei Manuela Hărăbor, prezentă la Iaşi la acest eveniment.

 

Prietenii care îi vor fi alături lui David la „Lecţia de Pictură cu David” din 9 aprilie 2016 sunt Andreea Daria Alesia Dumitriu-muzică populară , Liviu Scripcaru-muzică clasică-vioară,  Marialuisa şi Thomas Andrici-muzică modernă , copii din cadrul Ansamblului de dans „Academia Show”, profesor îndrumător Ligia Grozdan.

 

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iași se alătură acestui demers şi va suporta materialele necesare acestor lecţii de desen(caiete desen, creioane, radiere, culori, etc), astfel încât  sumele destinate donațiilor  să nu fie afectate de costuri care în final să diminueze valoarea acestora.

 

Cei care doresc să participe la „Lecţia de pictură cu David” din 09 aprilie 2016, orele 13-16  sunt aşteptaţi să se înscrie astfel:

1) la tel.0332/408.549,

2) folosind formularul de înscriere http://goo.gl/forms/wLzoKZEg2X, 

3) pe pagina de Facebook  intitulată „Pensula unui copil în sprijinul altor copii”.  

 

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea și dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia”, proiect premiat  în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizației europene Europa Nostra pentru Patrimoniu Cultural la secțiunea CONSERVARE.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDespre muzeele contemporane la Prelecțiunile Junimii
Articolul următorAvocaţii din dosarul "Lotul UMF Iași" cer strămutarea dosarului: “Doamna judecător a depăşit limitele atitudinii profesionale”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments