EXPLICAŢIA HALUCINANTĂ a şoferului drogat care a ucis cinci oameni într-o staţie de autobuz în Brăila

0
110

Şoferul care a omorât ieri la Brăila cinci oameni în staţia de autobuz, drogat cu trei substanţe interzise, are o explicaţie neaşteptată pentru fapta sa. Bărbatul susţine că pedalele s-au blocat, din cauza covoraşului de la maşină. Aflat la Terapie Intensivă, şoferul spune că îi pare rău de ce s-a întâmplat, scrie Digi24.ro.

 

Un cocktail de trei substanţe interzise avea în sânge şoferul, când medicii l-au testat, imediat după accident. Diazepam, Canabis şi amfetamină au arătat analizele. Tânărul de 27 de ani neagă că ar fi luat vreo substanţă interzisă.

 

Drogurile n-au fost singura descoperire a medicilor. Aceştia şi-au dat seama că tânărul figura în evidenţa lor cu o criză de epilepsie. Iar legea spune că cei care suferă de această afecţiune îşi pierd dreptul de a conduce pentru o perioadă, de la ultima criză. Procurorii aşteaptă rezultatele de la medicină legală pentru a-l cerceta pe şofer sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare din culpă. Luni dimineaţă, bărbatul a intrat cu viteză în refugiul unei staţii de autobuz din Brăila. A ucis cinci oameni.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments