Volkswagen Golf lovit în plin de un Audi, la Moţca: trei victime

0
151

Foto: NewsPascani.com

Accident soldat cu trei victime în comuna Moţca. Din primele relatări se pare că vina îi aparţine şoferului care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf şi care nu s-a asigurat când a efectuat o întoarcere neregulamentară, moment în care maşina a fost lovită în plin de un autoturism marca Audi.

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanță Pașcani, care a acordat primele îngrijiri persoanelor vătămate, după care le-au transportat la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani și un echipaj de Poliție Rutier care a întocmit dosar penal, urmând a se face verificări pentru stabilirea dragului de vinovăție a șoferul transportat la unitatea medicală.

 

“Accidentul s-a produs pe raza localității Moțca. Cauza principală a acestui incident rutier este efectuarea unei manevre neregulamentare de întoarcere. În urma impactului trei persoane au suferit leziuni ușoare, printre acestea și șoferul care se face vinovat de producerea accidentului. În cauză este întocmit dosar penal, urmând a se dispune măsurile legale”, a declarat Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSurpriză: şoferul care a omorât cinci persoane la Brăila nu era drograt. Specialiştii de la IML Iaşi au anulat rezultatele iniţiale
Articolul următorŞase copii răniţi după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un stâlp
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments