Şi-a înjunghiat prietenul de pahar. Ieşean reţinut pentru tentativă de omor

0
123

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au cerut arestarea preventivă a unui ieşean care, în urmă cu trei zile, şi-a înjunghiat prietenul de pahar.

 

 „S-a reținut că în seara de 09.04.2016, inculpatul Țurțuman Gabriel (56 ani –domiciliat în comuna Tomești, jud. Iași) și victima Curugiu Cristian au consumat băuturi alcoolice într-un local din satul Tomești până la terminarea programului de la bar dar și după, rămânând în apropierea clădirii unde funcționa respectivul local. În aceste împrejurări, inculpatul a agresat victima, lovind-o cu un cuțit în zona toracelui. Curugiu Cristian a fost transportat la Spitalul Sf Spiridon din municipiului Iași unde  a fost diagnosticat cutraumatism toracic cu plagă înjunghiată hemitorace stâng penetrantă, plagă ventricul stâng, hemotorax masiv stâng, hemopericard-leziuni  pentru care s-a intervenit chirurgical în urgenţă. Traumatismele au fost de natură a-i pune viața în primejdie”, arată anchetatorii.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAfacerile pe primul loc. Maternitatea din Fălticeni, mutată într-o şcoală pentru a face loc unui supermarket
Articolul următorVrei să fii pompier? Iată ce trebuie să faci! Vezi condiţiile de înscriere pentru candidaţi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments