INCENDIU la metroul din București. O persoană, transportată la spital (VIDEO)

0
112

FOTO: Lucian Matei

Un incendiu a izbucnit, marți după-amiaza, în stația de metrou Piața Romană din Capitală. Circulaţia este oprită pe magistrala Berceni-Pipera, din cauza unor degajări mari de fum pe tunel. Mai multe echipaje de pompieri intervin, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, au declarat reprezentanţii Metrorex, potrivit Stiri pe Surse.

Unele persoane au fost evacuate cu măşti de oxigen. Operaţiunea de evacuare a fost dificilă. Cel puțin 40 de oameni au mers prin tunel, de la tren, până la peron. Reprezentanţii Metrorex susţin că ar fi vorba de o defecţiune la un panou electric, care a dus la degajarea unui fum gros în staţia de metrou Piaţa Romană.

Incendiu la Metroul din Romană

Posted by Roman Ion Cristian on 12 Aprilie 2016

 

#incendiu #metrou #piataromana #bucuresti

Posted by Andrei Ursu on 12 Aprilie 2016

 

 

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma expunerii la fum şi a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

 

Potrivit sursei citate, pompierii intervin cu opt autospeciale, dintre care şase de stingere şi două de descarcerare şi şase ambulanţe SMURD, pregătite să acorde primul ajutor.

 

 

(Sursa: stiripesurse.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments