Tifla maximă dată ieșenilor: protejatul lui Iacoban, angajat fantomă la Citadin

0
286

Nimeni din Stația de Betoane nu știe cum arată programatorul de producție Laurențiu Gheorghiu. Pentru un caz similar, Bombonica, fosta soție a lui Dragnea, este urmărită penal, iar alții au făcut pușcărie. Laurențiu Gheorghiu figurează de peste doi ani ca salariat la Citadin fără să vină nicio zi la serviciu. Ieșenii îi plătesc salariul și punctele de pensie, iar banii îi sunt virați direct pe card. Pe Facebook, Gheorghiu spune că lucrează la Parlamentul României și semnează referate de consilier al deputatului PSD Sorin Iacoban.

 

Gheorghiu se prezintă pe FB ca mare consilier la Parlamentul României, iar în cartea de muncă scrie că lucrează la Citadin, ca programator producție. La Stația de Betoane, locul său de muncă, nimeni nu-l cunoaște. Directorul Citadin a intrat în fibrilație când a auzit că întrebăm de un angajat fantomă. Deputatul PSD Sorin Iacoban a avut toată ziua telefonul închis, deși i s-a spus subiectul. În decembrie 2015, Gheorghiu semna un referat de la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților cu titulatura „consilier”.

 

Laurențiu Gheorghiu, 47 de ani, programator producție la Citadin SA. Așa scrie în cartea de muncă a acestui personaj fantomatic. Pe pagina sa de FB descoperim că „lucrează la Parlamentul României”, așa se recomandă ca să facă impresie. Fără contract de muncă.
Cine este de fapt Laurențiu Gheorghiu? Om din anturajul deputatului PSD Sorin Iacoban, prieten cu acesta de peste 10 ani, semnând „consilier Laurențiu Gheorghiu” pe referate oficiale de la Camera Deputaților.

 

Cine mai este acest domn? Aflaţi EXCLUSIV în ediţia print a săptămânalului 7EST de miercuri, 13 aprilie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIadul din Psihiatrie: alt pacient bătut măr de infirmier
Articolul următorUrmărie ca-n filme, în Covasna. Spărgători de case, prinşi după ce s-au tras nouă focuri de armă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments