Au fost stabilite meciurile din semifinalele UEFA Champions League

0
84

La Nyon a avut loc, astăzi, tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele UEFA Champions League. Ceremonia a fost efectuată de sârbul Dejan Stankovici, fost mijlocaş al echipei Internazionale Milano. În penultimul act al competiţiei, Manchester City va întâlni formaţia Real Madrid, iar Atletico Madrid va juca împotriva echipei Bayern Munchen, transmite Digi Sport.

Semifinalele Ligii Campionilor se vor disputa la 26 şi 27 aprilie (turul) şi în 3 şi 4 mai (returul). Finală este programată în 28 mai, la Milano. Tragere la sorţi și pentru Europa League. Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, va întâlni formaţia FC Sevilla, câştigătoarea ultimelor două ediţii, în semifinalele Ligii Europa, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc vineri, la Nyon, În cea de-a doua semifinală Villarreal va juca împotriva echipei FC Liverpool.

Câştigătoarea semifinalei 2 (Villarreal – Liverpool) va fi considerată gazdă în finală care se va disputa la Basel. Meciurile din penultimul act se vor disputa pe 28 aprilie şi 5 mai, în direct la Pro TV. Finala va avea loc pe 18 mai, la Basel.

 

 

(Sursa: digisport.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments