Caz CUTREMURĂTOR, dincolo de Prut. Copil de doar opt ani, violat de un coleg de școală

0
160

Caz cutremurător într-un sat din raionul Nisporeni din Republica Moldova. Un elev de doar opt ani ar fi fost violat de un coleg de clasă. Incidentul a avut loc în toaleta profesorilor din curtea şcolii. Primele investigaţii ale poliţiştilor, care derulează o anchetă, arată că băiatul ar fi acceptat să fie supus perversiunilor sexuale. În timp ce mama copilului susţine contrariul, potrivit PUBLIKA.MD.

 

Incidentul a avut loc joi. Mama minorului susţine că a fost anunţată despre incident de directorul şcolii. „M-a sunat şi m-a anunţat să vin la şcoală. Eu m-am dus la şcoală şi când îmi spune eu singură nu ştiam ce să fac„, povesteşte mama victimei.  Femeia spune că fiul său a fost ameninţat şi obligat să întreţină relaţii sexuale, iar toată scena a fost surprinsă de un alt elev. „L-a dus în veceul de profesori de la bărbaţi acolo au venit un alt băiat din clasa a noua şi l-o auzit, i-a auzit şi i-a văzut”, a spus mama victimei. 

 

Profesorii susţin că elevul care şi-ar fi violat colegul provine dintr-o familie nevoiaşă. „Din primele cercetări preliminare s-a constat că actul sexual a fost benevol, este pornit un proces penal de către Inspectoratul de Poliţie Nisporeni în care se vor stabili toate circumstanţele cazului dat”, a spus ofiţerul de presă Inspectoratul de Poliţie Nisporeni, Oxana Toderiţă. 

 

Părinţii copilului abuzat sexual sunt îndemnaţi să apeleze la un psiholog. „În cazul unui abuz sexual victima resimite o puternică vinovăţie. Părinţii trebuie să evite întrebări de genul: de ce te-ai dus acolo, de ce nu mi-ai spus nouă pentru că asta creează şi mai multă vinovăţie”, a spus psihologul.

 

Elevul care şi-ar fi violat colegul nu poate fi tras la răspundere, deoarece nu a atins vârsta de 14 ani.

 

 

(Sursa: publika.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments