Cum se face o ERATĂ în Republica Moldova: „NE CEREM SCUZE…”

0
88

Erată: Stimaţi abonaţi, rugăm respectuos să nu utilizaţi varianta difuzată anterior a ştirii despre decesul fostului parlamentar şi avocat, Ion Ungureanu, pe motiv că s-a comis o eroare. Totodată, Agenţia de Presă IPN Cry prezintă scuze actorului Ion Ungureanu, pentru că în materialul precedent au fost prezentate datele sale biografice. Mulţumim pentru înţelegere.

 

Deputatul în Parlamentul de legislatura a XII-a, votant al Declaraţiei de Independenţă, Ion Ungureanu, va fi petrecut astăzi, 18 aprilie, pe ultimul drum. Fostul parlamentar, care este şi avocat, s-a stins din viaţă la sfârşitul săptămânii trecute, transmite IPN.

Într-o scrisoare deschisă remisă presei, Consiliul de Administraţie al Asociaţiei „Parlamentul-90” exprimă condoleanţe familiei şi rudelor, în legătură cu moartea prematură a lui Ion Ungureanu.

Cei care vor să-şi ia rămas bun şi să-l petreacă în ultimul drum pe cel care a fost Ion Ungureanu pot veni începând cu ora 12.00, la Cimitirul Central din strada Armenească.

 

(Sursa:ipn.md) Frown

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAnunţ pe un site de vânzări din Basarabia: ”Moldovean, vând avion de luptă. Nu mai are rachetele”
Articolul următorDE REŢINUT! Cum îţi dai seama că mesajele de pe Facebook îţi sunt citite. Cum descoperi mesajele din Meniul secret
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments