A murit Doris Roberts, una dintre cele mai iubite actriţe de comedie de la Hollywood

0
118

Doris Roberts, o câștigătoare a mai multor premii Emmy, cunoscută mai ales din serialul american de succes „ Everybody Loves Raymond”(n.r.-Dragul de Raymond) s-a stins din viață, duminică, în Los Angeles, la vârsta de 90 de ani. 

 

Doris Roberts a jucat timp de nouă ani rolul lui Marie Barone din „Everybody Loves Raymond”, devenind una dintre cele mai populare actrițe de comedie din televiziune. Roberts era câștigătoarea a patru Premii Emmy numai pentru „Everybody Loves Raymond” și un al cincilea pentru portretizarea dramatică a unei femei fără adăpost din „St. Elsewhere”.

 

Actrița Patricia Heaton, care a jucat alături de Doris  în „Dragul de Raymond” a făcut imediat o declarație, în urma anunțului trist. „Într-adevăr, sfârșitul unei ere. Minunata mea mamă-soacră de pe micile ecrane, Doris Roberts, a fost un profesionist desăvârșit de la care am învățat atât de multe. Era amuzantă, dar și dură, și iubea viața, trăind-o la maxim. Nimic nu i-a adus o bucurie mai mare ca cei trei nepoți minunați ai ei, de care a fost atât de mândră. A fost cu adevărat un privilegiu, Doris. Te iubesc și mi-e dor de tine. Transmit condoleanțe familiei și prietenilor ei”, a spus Heaton.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMoartea n-are nicio treabă cu el. Un vasluian cu mai multe tentative de suicid la activ îi uimeşte pe medici
Articolul următorVIDEO. Imagini dramatice în Spania: o femeie a ieşit pe geam în lenjerie intimă pentru a scăpa dintr-un incendiu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments