„Un om negru pentru o viaţă roz”. Carai, prinţul romilor, candidează pentru Primăria Botoşani

0
214

Foto: Libertatea

Florin Zberea, zis Carai, membru de seamă al comunității rome din județul Botoșani, s-a prezentat azi dimineață la Biroul Electoral cu câteva zeci de minute înainte de a începe programul, nerăbdător să își înregistreze candidatura ca independent, scrie “Libertatea”.

 

Spune că a vrut să fie primul care se înscrie, pentru că ”oamenii nerăbdători” din municipiu l-au trimis. Și-a ales și un slogan pentru campania electorală: ”Votați un om negru ca să aveți o viață roz”, așa cum spune însuși candidatul.

 

“Oamenii sunt deja plictisiţi de partide şi de atâta, cum să spun ca să înţelegeţi, de atâta amărăciune, necăjeală, care este în Botoşani şi câte probleme există. Numai eu pot să îl aduc într-un imas mai bun. Trebuie să le creez botoşănenilor îm primul rând locuri de muncă, apoi pentru tineret apartamente sociale, nu proprietate personală, și am proiecte pe bază se sport și sper să mă înțeleagă cetățenii că e o fericire mare pentru mine și pentru ei. Trebuie să fii mentor, să știi ce vrei să faci. Eu am nouă clase dintre care pot și am spus de un an de zile, că pot combate om cu două facultate”, a spus Florin Zberea, alias Carai, prinţul romilor din Botoşani.

 

Acesta a strâns 1.028 de semnături de susținere, dar nu a reușit să își înregistreze candidatura imediat pentru că dosarul său era imcomplet. A fost nevoit să mai facă un drum, să mai aducă niște hârtii, iar când a revenit, un alt candidat îi furase primul loc în ordinea înscrierilor.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe a păţit poliţista care iubeşte să se fotografieze topless (FOTO)
Articolul următorCel mai mare criminal din istoria modernă a Norvegiei învinge statul în instanţă: „Are parte de un tratament inuman în închisoare”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments