Andrei Postolache, înscris oficial în cursa pentru funcția de primar al Iașului: „Avem multe de reparat”

0
74

FOTO: Ziarul de Iași

Andrei Postolache este primul candidat care s-a înscris oficial în cursa pentru funcția de primar al Iașului. El și-a depus candidatura la biroul electoral de circumscripție Iași, sâmbătă, în jurul orei 14.00. Postolache s-a prezentat la biroul electoral cu un număr de peste 5.000 de semnături, în contextul în care el va candida atât la Primărie, cât și la Consiliul Local, transmite Ziarul de Iași.

 Alți trei candidați independenți (Claudiu Florea, Mihai Lupu și Sânziana Băltățescu) și-au depus dosarele odată cu Postolache. Cei patru fac parte din mișcarea „Pentru Iași” care este pe cale de a dobândi personalitatea juridică. La alegerile din 5 iunie vor candida ca independenți.

 

postolache

 

„Am fost primii care ne-am depus candidaturile. Am intrat la BEC, în clădirea primăriei, cu prietenii, cu zâmbete și cu speranță. Am întâlnit prea mulți ieșeni care doresc schimbare, am primit prea multă susținere ca să nu fim optimiști. Da, avem multe de reparat în Iași, și da, este foarte multă muncă, dar știm că împreună putem. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat cu semnăturile! Abia începem”, a declarat Postolache pentru Ziarul de Iași.

 

În cursa pentru funcția de primar al Iașului și-au anunțat intenția de a participa 11 candidați. Perioada de înscrieri a început încă din 11 aprilie, dar abia astăzi a fost depus primul dosar. Primarul interimar Mihai Chirica a anunțat că își va depune candidatura duminică, în jurul orei 14.00, mai scrie sursa citată.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments