Doi tineri israelieni, studenţi la Medicină în Iaşi, morţi într-un accident de circulaţie produs în Neamţ

0
243

colaj Foto: Times of Israel

Doi studenţi israelieni la medicină  au murit într-un accident rutier produs sâmbătă în România, anunţă ziarul The Jerusalem Post, precizând că circumstanțile morții lor sunt încă necunoscute. 

 

Unul dintre studenţii decedaţi avea 23 de ani și era originar din localitatea Lod, situată la periferia oraşului Tel Aviv, iar celălalt avea 24  de ani din comunitatea de beduini Rahat, din sudul Israelului, informează site-ul de ştiri Time of Israel.

 

Cei doi erau studenți la Iași și au murit în urma unui accident de  mașină, în orașul Piatra Neamț, în timp ce se întorceau acasă de la un examen. Familiile celor două persoane decedate au fost informate şi sunt în drum spre România, unde vor fi preluate de reprezentanţii Consulatului israelian din Bucureşti.

 

„Visul lui era să studieze medicina, să termine facultatea și să se întoarcă în Israel pentru a-și ajuta societatea, însă a avut loc acest accident. Nu știm detaliile exacte”, a declarat tatăl unuia dintre tineri pentru www.israelnationalnews.com. În familia celuilat student tragedia este și mai mare, având în vedere că și fratele acestuia a murit în urma cu patru luni, după ce s-a înecat într-o piscină, iar nepoții lui au murit într-un incendiu în Rahat, în urmă cu câteva luni.

Autorităţile din România cercetează circumstanţele producerii accidentului rutier, anunţă ziarul Times of Israel, fără a oferi detalii.

 

(Sursa: libertatea.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTradiţii şi obiceiuri de Florii. Mâncarea din peşte are puteri vindecătoare
Articolul următorObama cere Germaniei să trimită trupe în România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments