Semimaratonul Iaşi 2016 a fost câştigat de un sportiv din Republica Moldova

0
224

Foto: Radio Iasi

Peste 1000 de oameni au alergat astăzi la cea de-a doua ediție a Semimaratonului de la Iași. Evenimentul organizat de Clubul Rotary Iași Copou a reunit sportivi atât din țară cât și din Republica Moldova.

 

Atletul care a înregistrat cel mai bun timp la proba de semimaraton a fost Mihail Bizniuc, un tânăr sportiv de 22 de ani din Republica Moldova, care a terminat cursa după o oră și 10 minute.

 

Mihail Bizniuc (Foto: Radio Iasi)

Fondurile adunate în urma desfășurării evenimentului vor fi direcționate pentru susținerea a două cauze locale, după cum a precizat Vlad Diaconescu, președintele Clubului Rotary Iași Copou.

 

Startul cursei de semimaraton s-a dat din faţa Palatului Culturii şi a urmat traseul str. Anastasie Panu, str. Elena Doamna, şoseaua Păcurari cu întoarcere la sensul giratoriu din Păcurari, Piaţa Mihai Eminescu, str. Gavriil Musicescu, str. Arcu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, având linia de sosire la Palatul Culturii. Pentru proba de semimaraton s-au parcurs două ture ale acestui traseu.

 

Competiţia sportivă a fost organizată în parteneriat cu Ro Club Maraton şi a beneficiat de sprijinul Primăriei şi al Inspectorului Şcolar Județean Iași. Partenerii caritabili ai evenimentului au fost Rotary Club Iaşi, Rotary Club Iaşi 2000 şi Rotary Club Curtea Domnească.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentŞcoala ieşeană, rezultate excepţionale la olimpiadele de Rusă şi de Engleză
Articolul următorPiedone recidivează: şi-a depus din nou candidatura
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments