Incident pe muntele Pietricica din județul Neamț. O tânără a căzut de pe o stâncă

0
205

O tânără în vârstă de 20 ani, din municipiul Piatra Neamţ, a căzut, în noaptea de luni spre marţi, de pe o stâncă a muntelui Pietricica. Sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a declarat, marţi, presei, că incidentul a avut loc în jurul orei 01.00, transmite Radio Iași.

 

„Un tânăr a anunţat prin apel la 112 că prietena lui a căzut în gol de pe o stâncă din apropierea releului de pe Muntele Pietricica. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială FRAP şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Pompierii au ajuns cu autospecialele la stâncă, apoi au mers pe o cărare până la tânăra în vârstă de 20 de ani, căzută în gol aproximativ 10 metri, care era conştientă, acuza dureri la nivelul gâtului şi prezenta mai multe escoriaţii”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea.

 

Pompierii au imobilizat persoana şi au transportat-o la autospecială şi apoi la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments