Petru Movilă și Camelia Bogdănici au intrat astăzi în cursa pentru funcția de primar al Iașului

0
209
FOTO: Ziarul de Iași
Deputatul UNPR Camelia Bogdănici și-a depus marți candidatura la funcția de primar al Iașului. Este cel de-al patrulea candidat înscris în cursa electorală după Andrei Postolache, Mihai Chirica și Traian Dobre.

 

camelia bogdanici (4)

 

 

„Sunt extrem de încrezătoare, este și o săptămână deosebită încât am ales o zi în care să reușim să arătăm ieșenilor că suntem o echipă de profesioniști, o echipă care dorește ca primăria să fie primăria ieșenilor, ca primarul să fie primarul ieșenilor. Sunt extrem de bucuroasă că astăzi, împreună cu echipa noastră, am reușit să ne depunem candidatura în condiții extrem de optime”, a spus Bogdănici, citează Ziarul de Iași.

 

Al doilea candidat la funcția de primar care și-a depus candidatura în ultima zi de înscrieri a fost deputatul PMP Petru Movilă. 

„E o candidatură foarte responsabilă, o candidatură pentru multă muncă, pentru normalitate și pentru speranță pentru acest oraș. În echipa de consilieri, ieșenii sunt reprezentați în întregime. Sunt profesori universitari, sunt medici, sunt oameni de afaceri, sunt șomeri, sunt șomeri, sunt postași, asistenți medicali, vorbim de toate categoriile socio-profesionale, oameni care, la locul lor de muncă și-au făcut treaba”, a declarat Movilă, potrivit Ziarul de Iași.

 

În cursul zilei de astăzi, alți șapte candidați anunțați sunt așteptați la biroul electoral municipal.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments