HALUCINANT! Ședințe la PSD ținute cu bodyguarzi, exact ca-n filmele cu mafioți (VIDEO)

0
152

De când social-democrații l-au numit la interimatul Sectorului 4 pe Daniel Băluță, ședințele de partid sunt conduse de consilierul PSD Florian Puiu, prezentat în presa locală ca asociat al clanurilor interlope, scrie Cetățeanul.net.  La fiecare întâlnire acesta vine flancat de bodyguarzi, exact ca în flimele cu mafioți.

 

Unul dintre tinerii prezenți la ședința organizației de tineret a PSD a avut curajul să filmeze ședința de partid condusă cu „gorilele” de consilierul local Puiu Florian.

 

„Nașul” de la Sectorul 4 nu are probleme în a stăpâni mâna de tineri pesediști strânși în ședință pe 18 aprilie 2016. „Bună seara, nu vă țin mult! Domnul primar a stabilit, pentru campania aceasta și pentru cea din toamnă, un birou executiv provizoriu la tineret cu președinte, președinte executiv, secretar executiv, vicepreședinți și un secretar executiv adjunct”.

 

 

Filmul, realizat de unul dintre tinerii din rândul doi, chiar sub ochii „gărzilor” lui Puiu Florian, mai punctează strategia acestuia de revigorare a tineretului pesedist, rămas fără activiști din rândul tinerilor: „Ideea care este? Fiecare membru din birou are ca sarcină să aducă și el cinci membri, la tineret suntem foarte firavi, spunem că avem membri, dar de fapt nu avem, cinci membri, ăsta-i targetul”. Nimeni nu suflă în fața consilierului însoțit de bodyguarzi.

 

 

O ședință „obișnuită” la PSD Sector 4

Florian Puiu, menționează sursa citată, nu are niciun venit oficial, niciun salariu, niciun loc de muncă în afară de indemnizația de consilier local.

 

Cu toate acestea, are o avere halucinantă: Florian Puiu a declarat de-a lungul timpului că deține 495 de hectare de teren arabil în Ilfov, 25 de hectare în Prahova, un hectar în Giurgiu şi 5.000 de metri pătraţi în Mangalia. Între timp, Puiu a vândut câteva sute de hectare. Consilierul PSD mai deţinea două vile în Bucureşti, două apartamente plus o mașină Ferrari, pe care a vândut-o cu 80 de mii de euro. Puiu a mai declarat că deține ceasuri în valoare de circa 200 de mii de euro, pe care, la fel, le-a vândut, în final păstrând doar un ceas de aur estimat tot la 80 de mii de euro.

 

Citește mai mult AICI

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments