Directorul Filarmonicii din Ploiești a anunțat pe Facebook că este șantajat

0
113

Directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, Vlad Mateescu, susține că este victima unui șantaj. El și-a anunțat prietenii, printr-o postare pe o rețeaua de socializare, să nu ia în seamă unele imagini cu el ce ar putea apărea.

 

„În ultimele zile am fost și sunt, se pare, victima unui șantaj. Nu am crezut că răutatea oamenilor poate merge atât de departe. Sunt amenințat că va fi publicat un anunț/știre/imagini care îmi vor distruge cariera și viața personală”, a scris Vlad Mateescu pe contul său de Facebook.

 

Acesta nu a dat mai multe amănunte, însă, contactat de jurnaliștii unei publicații locale, el a spus că nu știe despre ce imagini ar fi vorba, însă șantajistul i-ar fi cerut 500 de lire sterline.

 

„Am primit un telefon de pe un număr ascuns. Personajul respectiv vorbea stricat în engleză și mi-a spus că dacă nu îi voi da 500 de lire englezești va publica un anunț/film care îmi va strica viața. Nu am discutat prea mult, pentru că i-am închis. Nici nu știu cum să reacționez”, a declarat Vlad Mateescu, pentru max-media.ro.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments