Guță Jr. a făcut-o de oaie! Fiul manelistului e căutat de poliție după ce a bătut crunt o fată în noaptea de Înviere

0
118

Băiatul manelistului Nicolae Guță este acuzat că a snopit în bătaie o fată într-un local din Petroșani, chiar în noaptea de Înviere. Ba mai mult, acesta ar fi agresat-o sexual pe tânăra de 19 de ani.

 

Fiul lui Nicolae Guță se afla într-un club din Petroşani cu mai mulţi prieteni, în noaptea de Înviere, când fata ar fi trecut pe lângă masa lor, iar băiatul manelistului ar fi atins-o în zona intimă, scrie Romania TV. Fata a ripostat, iar agresorul ar fi trântit-o pe tânără la pământ, i-a dat cu o sticlă în cap şi câţiva pumni în coaste. Conflictul ar fi fost aplanat în momentul în care agenţii de pază l-au scos din club pe agresor.

 

„Agresorul nu a fost găsit de polițiști după plângerea depusă de victimă, motiv pentru care a a fost citat cu mandat. Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de către angajatul unui club din Petroșani cu privire la faptul că în interiorul localului are loc un conflict spontan între două persoane. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat o tânără în vârstă de 19 ani, care a declarat că în  timp ce se afla în incinta clubului a fost agresată fizic de un bărbat, care i-a adresat injurii și a ameninţat-o cu acte de violenţă, moment în care a intervenit personalul de ordine, care l-a scos pe agresor în afara localului, acesta părăsind zona. Victima s-a deplasat la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale,  după care s-a prezentat la Poliţia Municipiului Petroşani, unde a depus plângere prealabilă. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare”, a declarat un reprezentat oficial din cadrul IPJ Hunedoara.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments