Fiul manelistului Nicolae Guță pus sub control judiciar, după ce a agresat sexual și a bătut crunt o tânără din Petroșani

0
133

Fiul lui Nicolae Guță a fost prins luni după-amiaza de poliţiştii hunedoreni, cu ajutorul colegilor lor din judeţul Gorj, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

 

„Faţă de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi ameninţare. Acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

Acesta a mai explicat că suspectul a fost depistat în trafic pe raza judeţului Gorj, ulterior fiind predat poliţiştilor din Petroşani. Tânărul a fost audiat cu privire la acuzaţiile care i se aduc, urmând ca în funcţie probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

 

Tânărul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Fiul lui Nicolae Guță, Nicu Guță, a agresat sexual şi snopit în bătaie o tânără în noaptea de Înviere într-un club din Petroşani. Aceasta a ajuns la spital după ce a primit o sticlă în cap, iar tânărul este acum anchetat de poliţie.

 

Incidentul s-a întâmplat într-un club din Petroşani. Victima spune că a fost ciupită de fund şi s-a întors să îi ceară socoteala individului. Acesta s-a ridicat de la masa unde era cu câţiva prieteni şi s-a năpustit asupra ei. A prins-o de organele genitale, a tras-o de păr şi i-a dat cu sticlă de bere în cap.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments