RECORD ABSOLUT: 10 ȘPĂGI pe minut. Campionul, un medic din Caraș-Severin, a primit trei ani de închisoare

0
117
[iframe src=”http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/RECORD+MITA+MEDIC+10+SPAGI+PE+MINUT?video=0&width=600&height=400″ scrolling=”no” width=”600″ height=”400″ allowfullscreen frameborder=”0″ ]

Un medic de la Casa de Pensii Caraş-Severin a bătut recordul la viteza cu care încasa mita. Bărbatul, condamat definitiv la trei ani de închisoare, a fost filmat de procurori în timp ce încasa 10 şpăgi pe minut.

 

Medicul, condamnat pentru 291 de fapte de corupţie, lua şpăgile pe bandă rulantă, fără să scoată o vorbă, potrivit imaginilor filmate chiar de procurori și obținute de Digi24.

 

Doctorul a reuşit să strângă o avere impresionată. La percheziţiile făcute acasă, anchetatorii au găsit peste 100 de mii de euro şi un carnet de cecuri de încă 200 de mii de euro, bani ţinuţi într-o bancă din Austria.

 

Procurorii Parchetului General spun că reuşea să strângă zilnic 1.000 de euro de la pacienţii care doreau să se pensioneze pe caz de boală.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEste permisă portarea de pe abonament pe cartelă preplătită? Cum a primit RCS & RDS o amendă de 10.000 de lei
Articolul următorFestivalul de folclor „Cânt și joc de pretutindeni", la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments