Marius Bodea își lansează volumul autobiografic „Drumul către normalitate”. Evenimentul este transmis în direct pe Facebook (VIDEO)

0
137
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbodea2016%2Fvideos%2F1590724484575692%2F&show_text=0&width=400″ width=”400″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

La această oră, candidatul PNL la funcția de primar al Iașului, Marius Bodea, își lansează volumul autobiografic „Drumul către normalitate”, în aula „Mihai Eminescu” a Bibliotecii Central Universitare.

 

La eveniment sunt prezenți mai mulți membri și simpatizanți PNL. Evenimentul este transmis LIVE pe Facebook.

 

„Un om se defineşte prin valorile pe care le-a acumulat de-a lungul vremii, prin felul în care a ştiut să-şi asocieze aceste valori cu ale altor oameni sau prin experienţele de care a avut parte. Aşa încât am ales să structurez cartea în trei părţi distincte: prima dedicată familiei mele, a doua axată pe cariera mea profesională şi a treia consacrată activităţii şi ideilor mele politice. Cred că în felul ăsta pot să acopăr şi să exprim o mare parte dintre principiile pe care mi le-am asumat şi care mă definesc, iar pentru cititori va fi mai uşor să înţeleagă şi în ce împrejurări de viaţă mi-am construit această sumă de principii”, a declarat Marius Bodea.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments