Bietul animal! Cal omorât de un roi de albine. Sătenii sunt revoltați pe apicultorul din Vaslui care își ține stupii în centrul comunei

0
560

Un cal al unui cetățean din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir, a murit joi după-amiază după ce a fost atacat de un roi de albine care, se pare, a mai omorât și un mânz zilele trecute.

 

Scandal în comuna Dimitrie Cantemir din Vaslui, unde sătenii sunt revoltați după ce un roi de albine care aparține unui apicultor a omorât în decurs de câteva zile un cal și un mânz.

 

Sătenii îl acuză pe cel ce deține albinele că își ține stupii în centrul comunei și că insectele sunt foarte agresive.

 

„Am ajuns să ne ținem caii în curte, de teamă că ar putea fi omorâți de albine. Nu cred că e normal ca cineva să aibă stupi chiar în centrul satului. Anul trecut, albinele aceluiași apicultor au omorât patru cai la Poșta Elan. Anul acesta au atacat din nou trei cai, dintre care doi au murit. Suntem un sat terorizat de albine, stăm cu frica în sân să nu cumva să fim și noi atacați”, au declarat revoltați sătenii pentru Vremea Nouă.

 

„Vopseam un gard, când am văzut cum calul a căzut din picioare. L-am lăsat să pască la aproape 100 de metri distanță de mine. Când m-am apropiat de el, era acoperit tot de albine. Din cauza veninului a murit în câteva minute. Nu mi se pare normal să ne moară animalele pe câmp din cauza unei persoane care-și crește albinele în centrul satului. Ferească Dumnezeu, puteau să atace un copil sau un bătrân”, a declarat Donea Cristi, proprietarul calului răpus de albine.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments