TRAGEDIE ÎN ȘTEFAN CEL MARE. Jucătorul lui Dinamo, Patrick Ekeng, A MURIT. Intrase de câteva minute pe gazon și a căzut din picioare pe gazon (VIDEO)

0
671

Clipe de groază în Ștefan Cel Mare. În timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul (3 – 3), dinamovistul Patrick Ekeng a căzut brusc pe terenul de fotbal.

 

Fotbalistul intrase de 7 minute pe gazon și dintr-o dată a căzut, fără ca vreun adversar să-i facă ceva. Din primele informații, se pare că acesta ar fi făcut stop cardio-respirator, potrivit dolce sport.

 

 

Medicii i-au acordat primul ajutor, după care a  fost transportat la spital. Toată această situație a speriat conducerea lui Dinamo, Dănciulescu fiind surprins cu ochii în lacrimi, potrivit DigiSport.

 

Dinamo a remizat cu Viitorul, scor 3-3, în ultima etapă a sezonului de play-off din Liga 1.

 

Potrivit unor medici citați de digisport, jucătorul dinamovist a decedat la spital, el neputând fi adus la viață de către doctori. Se pare că 10 medici s-au chinuit să-l readucă la viață pe fotbalist.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSimona Halep, calificare rapidă în finala turneului de la Madrid
Articolul următor730 de secții de votare, pregătite pentru 738.000 de alegători din Iași. Ordinea pe buletinele de vot a fost stabilită
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments