Festivalul „Magia Baloanelor”. Dacă vremea permite, baloanele cu aer se vor ridica și în ultima zi a festivalului de la Războieni

0
132

În ultima zi a Festivalului „Magia Baloanelor” din localitatea ieșeană Războieni, dimineaţa a început cu ghinion. Baloanele nu s-au putut ridica de la sol, din cauza vântului puternic.

 

Aseară, în jurul orei 18.30, cele nouă baloane înscrise la eveniment şi-au putut luat zborul.

 

Foto: Facebook

„Organizarea unui astfel de eveniment necesita o perioada lunga de timp, iar stabilirea unei perioade de desfasurare in conditii optime de zbor este aproape imposibila. Festivalul are loc la Razboieni, deoarece inaltarea acestora la Iasi ar perturba traficul aerian. Conditiile meteo sunt restrictive atat pentru zborurile libere, cat si pentru cele ancorate. Atat pilotii cat si organizatorii isi doresc ca baloanele sa se inalte, insa siguranta ramane pe primul loc”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook oficială.

 

 

Foto: Facebook/ Nicușor Păduraru

În localitatea Războieni, se desfăşoară prima ediţie a Festivalului „Magia Baloanelor”, în premieră pentru Iași și întreaga regiune a Moldovei. Câteva sute de spectatori au participat la eveniment.

 

Foto: Facebook/ Nicușor Păduraru

Festivalul se încheie astăzi, cu un workshop și, în funcție de vreme, o sesiune de „zbor captiv”

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments